Met trots stellen wij u Eco Treasures 2.0 voor! We bestaan nu 12 jaar en na beginjaren van diepgaand onderzoek en ontwikkeling, gevolgd door enkele jaren met diverse producties op kleine schaal, mogen we met fierheid aankondigen dat we klaar zijn voor een volgende fase in ons bestaan.

Met Eco Treasures 2.0 zijn twee businessunits –Fruiticals en Naturals–  geboren. Zij vormen voortaan het fundament voor wat het vernieuwde Eco Treasures te bieden heeft.

Voor de ‘Fruiticals’ werden intussen de nodige investeringen uitgevoerd. Dit met een gloednieuw productieapparaat. Met onze nieuwe installaties kunnen we tot 600 TON vruchtenresten per jaar verwerken naar vruchtenpitolie, pittenmeel en gedroogde vruchtenvezels. Later komen hier ook nog extracties bij.

Voor ‘Naturals’ werd eveneens een gloednieuwe extractieruimte in gebruik genomen. Door te extraheren met water, ethanol of superkritisch COwaarderen wij uw natuurlijke grondstoffen op tot nieuwe producten met bijzondere eigenschappen.

Informeer zeker naar de mogelijkheden die we ook voor uw bedrijf te bieden hebben!

Meer informatie vindt u op onze vernieuwde website www.ecotreasures.be.

Wenst u nog meer en gedetailleerdere info, bezoek ons persoonlijk van 13 tot 16 februari op Biofach 2019 in Nürnberg (www.biofach2019.com).
Kaarten voor deze beurs kan u via ons verkrijgen.

Met dank voor uw vertrouwen.

Hopelijk tot binnenkort!